Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

Ετήσια συνδρομή συλλόγου γονέων 2022-2023

Αγαπητοί γονείς,

               όλο το ΔΣ του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την καταβολή της ετήσιας συνδρομής. Η ανταπόκριση αυτή μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε εντατικότερα.

 Απευθυνόμενοι πλέον σε όσους δεν κατάφεραν ακόμα να την καταβάλουν, να υπενθυμίσουμε η συνδρομή προς τον σύλλογο γονέων, η οποία αποτελεί το μοναδικό έσοδο του συλλόγου μας.

 Ήδη έχουμε προμηθευτεί και δωρίσει στο σχολείο ένα CDplayer, για την καλύτερη εκμάθηση των Αγγλικών, ενώ ο Σύλλογος θα συνδράμει και στην παροχή αξεσουάρ για την αρτιότερη εμφάνιση του σχολείο στην μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

 Ο μεγάλος φετινός στόχος όμως παραμένει η είναι η αναβάθμιση  της αίθουσας ηλεκτρονικών υπολογιστών με την αγορά 12 Η/Υ (μητρική, οθόνες, πληκτρολόγια) και διαδραστικών πινάκων

 Αντιλαμβανόμενοι πλήρως τους δύσκολους καιρούς, θυμίζουμε ότι η ετήσια συνδρομή την παρακάτω:

-        10€ για έναν μαθητή-τρια

-        15€ για δύο μαθητές (αδέρφια)

-        19€ για τρεις μαθητές (αδέρφια)

 Η συνδρομή δύναται να καταβάλλεται είτε κάθε Τετάρτη. 08:30 – 10:00 πμ στο γραφείο του συλλόγου στο 3ο όροφο στου γυμνασίου, είτε στην διευθύντρια του γυμνασίου κα Σπήτα.

 Η οικονομική βοήθεια όλων μας καθίσταται αναγκαία για την επίτευξη του μεγάλου στόχου μας και την στήριξη των πρωτοβουλιών των παιδιών μας.

 

Με εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος                                            Η Γεν. Γραμματέας

 

 

Γιαννουκάκος Δημήτρης                            Μαρία Θεοδώρου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου